Zaterdag 12 november stond Blokzijl F1 tegen Veno F2 op het programma. Veno is de nummer 9 op de ranglijst en wij spelen voor de 3e plek. dus 3 punten was wel wenselijk. Met stralend weer maar een beetje fris met 2 graden kwamen onze jongens goed uit de startblokken. Ze overrompelden Veno met snel combineren en dat resulteerde inde 2e minuut al in 1-0 door Milan.
Door attent verdedigen van Enrico en Lucas en de tomeloze inzet van Kyran en Janick op het middenveld volgden er nog enkele goede kansen. Van Damian en Milan op de 2-0
maar ook Veno kwam enkele keren gevaarlijk door maar Eddy bleek een te groot obstakel. Het groter wordende zelfvertrouwen van Veno gaf ook meer ruimte voor de counter en dat resulteerde in een goal van Milan in de 16e minuut 2-0 Vlak voor rust werd het nog bijna 2-1 door een misverstand tussen Lucas en Eddy.

De tweede helft begon gelijk goed met een schot op doel door Milan maar daarna begon toch een slappe periode van onze jongens en dat resulteerde in de 2-1. Met enkele wissels en aanwijzingen van de vele trainers langs de lijn werd de aanval weer gekozen en dat resulteerde in een vloeiende aanval in de 10e minuut van de 2e helft die werd afgerond door Damian. 3-1
Maar ook Veno gaf niet op en er volgden nog enkele hachelijke momenten voor beide goals. Maar dat resulteerde niet meer in doelpunten mede door goed keeperwerk van Eddy.
Kortom een verdiende overwinning en 3 punten.
De aansluitende penaltiereeks werd gewonnen met 5-3