Vandaag was het winderige en koude ochtend maar dat deerde de F1 spelers gelukkig niets. Vol goede moed gingen ze van start. De eerste helft speelde Blokzijl tegen de wind in en dat viel niet altijd mee. Met een paar prachtige kansen van onze kant maar ook super mooie reddingen van F1 keepster Ella Haarman bleef het de eerste helft slechts 0-0.

In de rust werd dit natuurlijk uitvoerig besproken door de coaches Roel Jan Wymenga en Egmen Pit. Want F1 had toch wel wat balletjes laten liggen.
Vol goede moed met de wind in de rug ging F1 dan ook in volle actie. Er waren prachtige kansen. Sander Tienpont geeft een voorzet aan Jesse Wymenga. Die vervolgens als een speer naar voren loopt, bam, helaas over het doel. De bal wordt uitgeschoten door de keeper van Olympia. Helaas laat F1 hem nu liggen. In een ogenblik is de bal aan de andere kant. Geen redden meer aan. 0-1 voor de tegen partij Olympia 28.
Gelukkig liet F1 het hoofd niet hangen en gingen ze vol goede moed verder. Er werd prachtig overgespeeld en de bal ging richting het doel van de tegenpartij. De voorhoede had dit goed in de smiezen. Er kwam een bal van Sander Tienpont naar Jesse Wymenga., Die de bal aannam en goed  keek waar iemand vrij stond en schoot de bal naar Milan Mulder . Die met een prachtige paas midden in de kruising schoot. Het was 1-1. F1 kreeg meer moed en liet zich niet snel de bal meer afpakken. Want nog een doelpunt en ze hadden gewonnen. De laatste 10 minuten was het dan ook erg spannend. De bal was wederom op de juiste plek. Thijs Elzinga kreeg de bal en zag in zijn ooghoek Milan Mulder staan. Gaf de bal met een subliem hakje aan Milan, die alle ruimte had om een goal te maken. Ondanks de kou een mooie eindstand van 2-1 voor F1 en hebben zij de overwinning niet meer weggegeven.