Zaterdag 20 september thuis in Blokzijl tegen een team uit Lemmer.
Wat een eerste helft, rennen vliegen springen en weer op staan. Die bal vloog overal heen. Sebastiaan stond voor – achter en op het middenveld met longen als een paard. Nick rende van voor naar achter en schoot daar waar hij kon de bal op het doel, die weer net mis ging of de paal raakte.
Caithlin en Luuk waren het slot op de deur. Luuk was even de weg kwijt en is maar gaan douchen want dat kwam niet meer goed. Soms lukt het gewoon niet en zo’n dag was het voor Luuk.
Dus bleef Caithlin alleen over. Elk duel gaat ze er vol in, Brigitte roept schouder dr in en dat doet ze dan ook. Tegenstander vindt dat niet altijd even leuk maar ja dat is voetbal.
Het wordt 0-1 en redelijk snel  daarop wordt het 1-1. Blokzijl zit goed in de partij en de energie knalt eruit. Ze hebben er zin in.
Jan Hinse probeert de bal al snel te veroveren om zo een score te maken. Maar dat valt niet altijd mee, die gasten zitten achter me aan joh, niet leuk.
Matthijs is de nieuwe keeper. Nu Kylian z’n been gebroken heeft. Die zien we pas na de kerst weer terug en hij begon net goed te keepen. Matthijs springt en rent en kijkt en ziet hoe het 1-2 wordt. Papa Matthijs fanatiek, coacht zijn zoon om elke bal te pakken. Matthijs doet zn best.
Ja hoor het wordt 2-2 en de toeschouwers nemen nog een bakkie want dit kan wel eens een leuke wedstrijd worden.
2-3 vlak voor rust, die is minder leuk want we wilden net pauzeren en dan is deze uitslag niet prettig.
Gelukkig spelen we thuis, want dan krijgen we drinken. Die ander teams snappen niet dat wij, kinderen graag drinken willen hebben in de pauze. Daar, waar je het juist nodig hebt. Zijn waarschijnlijk  geen sportmensen, want vocht is toch belangrijk voor je lichaam!!!
Louis rent, maar de accu raakt een beetje op. Joh weet je hoeveel ik gelopen heb. Man ik kan wel blijven lopen maar mn benen gaan niet meer.
Lucinda maakt vele kapactie maar we spelen toch tegen 7 spelers. Hoe kan ik er dan steeds weer een tegen komen, wordt er moe van.
De energie raakt op en zo ook de stand. Het wordt 2-4 en 2-5. Tot slot nog 2-6, jammer want ze hebben echt goed hun best gedaan.

Verslag geschreven namens fam Zuidema