Op deze mooie zaterdagochtend moesten we om 9.00 voetballen tegen Creil F1.
We begonnen deze wedstrijd sterk wat direct 2 corners voor Blokzijl opleverde. Dit leverde geen gevaar op voor de goal van Creil.
Na ongeveer 7 minuten kwam Creil op 0-1 voorsprong door een afstandsschot welke eigenlijk voor een voorzet was bedoeld. Onze keeper was kansloos.
Enkele minuten daarna kreeg Blokzijl een goede mogelijkheid om te scoren, maar helaas ging het schot net links voorbij het doel van Creil.
Gelijk daarna brak Creil uit wat resulteerde in de 0-2 voor Creil.
Toch kreeg Blokzijl ook enkele kansen. Manon probeerde het met een afstandsschot maar helaas werd het schot door een verdediger van Creil geblokt.
In de 2e helft werd een goed afstandsschot van Milan tegengehouden door een verdediger van Creil. Onze keeper (Kewin Skoczen) had een aantal fantastische reddingen, maar ondanks dat kon hij de 0-3 en de 0-4 voor Creil niet voorkomen.

Ondanks dat hebben onze jongens en meiden hun uiterste best gedaan. Ik ben er van overtuigd als er goed getraind wordt er snel meer mooie overwinningen voor Blokzijl gaan volgen!