De trotse koploper mocht het op nemen tegen Creil E4. Door de regen en kou gingen we snel van start.
Blokzijl wist snel te scoren. 1-0 De keeper van Creil dook overal op en had veel ballen.
Filip en Sanne hielden het dicht achter in. Niemand kwam er langs. Toch leek Creil het een keer te lukken, maar daar stond Harm en die pakte de bal van de speler van Creil die alleen op de goal af ging.
Blokzijl combineerde er lustig op los. Sanne schoot naar Kevin, die weer de bal speelde naar het front. Daar wisten ze weer op het doel te schieten. Maurits scoorde net toen zijn vader langs de kant stond. Wat trots was Maurits om zijn vader een fantastische goal te laten zien.
Janick wist een paar keer van afstand te scoren en zo was het 5-0 met rust.
Na rust ging E3 door met waar ze mee bezig waren. Het is dat Filip te sociaal is anders had hij er zeker twee keer kunnen scoren. In plaats daarvan speelde hij de bal gewoon af naar een medespeler. Janick wist daardoor te scoren en het was 6-0.
Kevin kreeg in de rust te horen dat hij gewoon ook eens op doel moest schieten. Dat heeft hij goed onthouden want vanuit een aanval opgezet door Lucas die de bal schoot naar Sanne. Die weer de bal speelde naar Filip en Filip dat weten we die had kunnen schieten maar dacht Kevin staat er ook goed voor en ja dat was zo dus schoot Kevin de bal strak langs de keeper. 7-0
In de laatste minuut was het Stan die met een droge knal de 8-0 aantekende en dat was het einde van de wedstrijd.
Marina is super trots op haar team. “Als we zo door gaan worden we kampioen”, dat zou natuurlijk gaaf zijn, aldus mevrouw Bakker.
E3 staat trots boven aan met 6 punten en 21 doelpunten voor en 0 tegen. Volgende week spelen ze tegen Olympia E4 uit Hasselt wie weet gaat het ze weer lukken of niet. We zien wel. Motto van E3 is: “als we voetballen doen we ons best”!