Het veld was nat, tegenstander te laat maar we hadden er zin in. Precies een week geleden werd een 3-2 voorsprong in de laatste vijf minuten verspilt en verloren we met 3-4. Er was dus iets goed te maken. En dat gebeurde ook! De scheidsrechter floot en daar gingen we, volop op de aanval.
En jawel de 1 – 0 door Daan, koelbloedig schoot hij de bal in het doel en zonder al te hard te juichen liep hij terug naar de middenstip alsof dit slechts het begin was van veel meer….. . Maar dat viel heel even tegen 1-1, snel die bal weer aftrappen en met dezelfde drive als aan het begin weer op de aanval. Daan kreeg de bal op links kapte mensen uit en legt de bal voor zijn rechter voet en haalde uit. De bal krulde naar de tweede paal richting kruising, het zal toch niet echt, maar jawel hoor een wereld doelpunt, het was 2-1. Krijn en Steven hielden het achter dicht, Lucian schoot de terugspeelballen goed uit en voor we wisten had Daan de 3-1 er al weer ingelegd.
Onze dames, Manon en Esmee, kregen er ook steeds meer zin in en voerde de druk verder op en Janick liep tussen linies alsof hij nog nooit anders had gedaan. De tegenstander werd weggespeeld. Al snel volgde meerdere doelpunten, Esmee (1x), Janick (2x) en niet te vergeten een fantastisch doelpunt met het buitenkantje geschoten door Stan, wat een actie wat een doelpunt. En o ja, de tegenstander scoorde ook nog een keer maar dat was meer voor de statistieken. 7 -2 dus, wat een uitslag. Dit is de E2 die we graag willen zien, met elkaar schouders eronder en gaan. En gingen de ballen er de afgelopen weken wat moeilijker in vandaag lukte alles, proficiat dames en heren!


Arie