21 Maart 2009 moest de E1 van Blokzijl thuis voetballen tegen RKO oftewijl Rutten.
Toen de wedstrijd begon gingen we aardig gelijk op. Een paar minuten later scoorde iemand van RKO. Een tijdje later scoorde Lars Kupke. Hij stifte de bal over de keeper heen. 1-1
Toen werd het later 1-2 voor RKO. Daarna werd het 1-3 voor RKO en toen zelfs 1-4. Toen weer een paar minuten later werd Lars kupke onderuitgehaald en wij kregen een vrije trap. Ik moest hem nemen van Hendri en ik scoorde. Nog geen minuut later scoorde ik nog een keer 3-4 dus. Toen was het rust. De tweede helft waren we we slap daardoor scoorde RKO 3-5 en de 3-6. Lars Kupke kreeg een kopstoot. Pieter de Jonge onze de scheidsrechter gaf ons een vrije trap. En ik schoot net naast. Eindscore 3-6 voor RKO.