Afgelopen zaterdag trad E1 aan voor de eerste competitie wedstrijd van het seizoen. De verwachtingen waren hoog door de goede resultaten in het bekertoernooi.
E1 trad aan met Damian, Anne, Jurian, Ella, Sander, Jesse, Jelle en Lesley. Door een gebroken arm kon Milan niet meedoen, en slechts als toeschouwer naar de wedstrijd kijken.
De eerste helft was het vooral Ens wat voor gevaar zorgde. Heel af en toe wist Blokzijl er uit te komen maar Ens was wat agressiever in het spel en creerde de beste kansen op de 0-1.
Na de rust was er een ander beeld, De wedstrijd golfde heen en weer en na enkele kansen was het plotseling 0-1. Ens kreeg enkele kansen op de 2-0, maar ook Blokzijl was meerdere malen dicht bij de 1-1. Ens was duidelijk op zoek naar de 0-2 waardoor er veel ruimtes op het middenveld kwamen, Blokzijl wist hier echter niet direct van te profiteren. De wedstrijd leek dan ook in 0-1 te eindigen, maar Anne dacht daar anders over. Anne zorgde er voor dat Blokzijl op basis van de tweede helft toch een punt overhield aan de wedstrijd. Eindstand 1-1