Iedereen had zich omgekleed toen op 18:50 Roelof ineens op het veld kwam en je moest er om 18:30 zijn. Roelof was dus 20 minuten te laat. Roelof ging zich omkleden en de wedstrijd begon van Blokzijl – Oldeholtpade. De eerste goal was van Nick want Ruben gaf de voorzet Lars van veen kon er niet bij maar Nick schoot hem knoerthard in de kruising.

Dat was dus 1-0 voor Blokzijl, toen kwamen er 4 tegen doelpunten en dat was niet fijn.

Het was rust we gingen naar de kleedkamer,het drinken werd gebracht.

Nog in de rust was er veel commentaar van Hendri. Toen was de rust voor bij en was het tijd voor de tweede helft. We waren nog net bezig of Jordy scoorde. De wedstrijd werd steeds spannender. Maar dat bleek niet lang te duren. Want toen ongeveer in 15 minuten kwam Oldeholtpade weer in actie.

Ze scoorden 4 doelpunten, dus het is 8-2 geworden voor Oldeholtpade

De spelers die mee hebben gedaan zijn, Rienk Winter,Jordy Middelhof ,Lars van Veen ,Roelof van de LindeJanco Dragt ,Joep van Beek,Ruben Schuurman ,Cor knoppers en Nick Mondria. Er waren ook nog spelers op vakantie dat waren Julian de Rooi en Roy Holman.Toen de penalty`s genomen waren en de wedstrijd klaar was en toen we klaar waren met omkleden, hadden we het afscheid van Cor Knoppers. In de kleedkamer kregen we een zakje chips van hem. Als je klaar was met omkleden moest je naar de kantine gaan. Daar vieren we het afscheidsfeest. Met een fles cola.

We hebben Cor een foto gegeven gemaakt in de zaal 07/08.

Om nog aan ons te denken.

Groetjes Janco Dragt.