Wisselspelers:

Dave

Jurgen

Joris

S.V. Blokzijl moest thuis om 12 uur tegen Flevo Boys D5 voetballen. Om kwart over 11 waren alle spelers aanwezig behalve Max want die deed mee met de D2. De eerste paar minuten gingen erg goed dat werd beloond met een doelpunt van Ealse een erg mooie draaibal hoog in het doel. De opeenvolgende minuten gebeurde erg weinig. Het balletje ging rustig rond. Totdat Daan de bal kreeg doorliep en scoorde het leek nu wat makkelijker te gaan.

Vlak voor de rust kreeg Bram de bal aangespeeld hij ontving hem en zette zijn tegenstander mooi te kijk rende door en schoot hard en hoog in de rechter bovenhoek
In de tweede helft kwam Dave voor Bart op het veld omdat hij nog altijd last van zijn hielsporen had (en heeft). Joris en Jurgen bleven op de bank. De tweede helft gebeurde er niet erg veel meer. Joris kwam na 5 minuten in de tweede helft in het veld voor Daan. Jurgen kwam na 20 minuten in de tweede helft erin voor Ealse. Er kwam nog een vrije trap voor  Flevo Boys maar Sam kan goed keepen en pakte de bal mooi. Daarna kwamen nog een paar kansen die helaas niet werden benut door goede reddingen van de keeper van Flevo Boys. Maar uiteindelijk waren de 3 punten terecht voor Blokzijl D1 in wedstrijd waar Blokzijl D1 duidelijk beter was dan Flevo Boys D5. Eindstand 3-0

Ik hoop dat ik het zo een beetje goed heb samengevat en dat ik niks vergeten ben