We begonnen direct erg sterk aan de wedstrijd. Sam Pölkerman met in de 3e minuut een hele goede redding. In de 7e minuut scoorde Bart Kragt. We waren even weg maar in de 14e minuut scoorde ook Joris Oostra, 2-0. In de 17e minuut scoorde Ruben Otten met een prachtig lopje over de keeper, 3-0. In de 20e minuut kwam het 4e doelpunt. 22e minuut wissel: krijn Strijker eruit Dave Holman erin. In de 24e minuut kwam Creil gevaarlijk uit maar gelukkig kaatste de bal af tegen de lat. 2e helft. Gijs Bakker met een mooie voorzet op Daan Tienpont die deze in de kruising schiet, 5-0. 55e minuut: voorzet van Dave Holman maar helaas belande deze op de paal, maar snel daarop komt Daan Tienpont met een schot op doel, keeper houdt. Alweer een mooie voorzet op Jurgen Bouwhuis alleen hield de keeper haar doel dicht. Gevolgd door een poging van Jan Roozeboom, helaas net naast het doel vlak daarna kwamen we goed weg doordat de spits van de tegenstand er naast schoot op leeg doel. 64e minuut: Ruben Otten scoort de 6-0. En nog net voor rust kwamen we nog een keer goed uit, de 7-0 gescoord door Max Kik