Het was een prachtige dag om te voetballen helaas hadden wij wel wat zieken in onze
zieke boeg, Daan en Joris waren niet fit. Om 12:00 begon de wedstrijd in Blokzijl. Het was
een enerverende wedstrijd met aan beide kanten kanssen. Wij kwamen op voorsprong
door een goal van Bastiaan, 1-0. Kort daarna kregen wij een doelpunt om de oren, 1-1. Na
een tijdje voetballen ging het er weer gelijk aan toe maar toch wist Bant te scoren. Voor de
rust maakten wij nog de 2-2, doelpunt van Bart. In de 2e helft ging het er snel aan toe en
kregen wij 2 goals tegen, de stand was nu 2-4. Wij kregen zelf nog een strafschop en deze
werd benut door Bram, 3-4. Na deze goal was het heel spannend want wij konden op
gelijke stand komen. Helaas is dit ons niet gelukt en was de eindstand 3-4 voor Bant.