Wasperveen – Blokzijl eindigde in een 1-2 overwinning de smaak van een partijtje winst is altijd lekker.
Tegen de zondag klasser uit 6A werd er naar behoren gespeeld het initiatief lag bij de Blokzieligers al in de 5e minuut een mooi schot van Pieter Galema de keeper redde uitstekend.
Ook Boaz kopte uit een corner net naast, Sander raakte de dwarslat.
Een vrije trap van Bum aan de zijkant vloog hard en laag bij de 2e paal binnen 0-1.

Een volley van Carlo ging via de buitenkant paal naast, ook een knap schot van Ron G ging via de rug van een Wasperveener net naast.
Wasperveen kon weinig uitrichten, wel moesten Dirk Pieter en Jan alle zijlen bijzetten tegen de snelle spitsen maar dat deden ze bekwaam.

Na de rust een solo van Pieter de J zijn geplaatste inzet was te nonchalant hij had moeten kiezen voor het schot de actie ervoor was er één uit het boekje.
In plaats van de 0-2 viel de 1-1 binnen, foutief instappen van Gerbrand aan de zijkant bracht Wasperveen de ruimte om te scoren.

Uit de spelhervatting krulde Pieter de J de bal vanaf de middenstip net naast het doel het zou het doelpunt van het jaar geworden zijn!
Blokzijl bleef de iets betere ploeg, Martin Pees schoot de 1-2 binnen na een vlot lopende combinatie met oa Jan Peter en Bum.
Ook nog een mooie kopbal van Dirk Pieter ging via de keeper naast.
Zo bleef de eindstand 1-2 voor Blokzijl.