Deze zaterdag zou een vrij weekend worden voor F1. Eerst zou F1 tegen E1 van Blokzijl oefenen, maar door de vakantie perikelen bleek dit geen haalbare kaart. Toch wilden we F1 laten spelen tegen een tegenstander die best sterk mocht zijn, want zaterdag 29 oktober moeten we spelen tegen Bant en die hebben alles zo dik gewonnnen dat een goede voorbereiding wenselijk is.
Gelukkig kwamen we in contact met ASVD.
Het was fatastisch weer deze zaterdag. Zonnetje scheen heerlijk op het goed bijliggende kunstgrasveld in Dronten. De tegenstander in lengte misschien niet groot, maar de veldbezetting hadden ze top voor elkaar. De trainer riep alleen maar positie in nemen en hupsakee alles stond opgesteld waar het moest staan.
Blokzijl vorige week tegen RKO wakker geworden van de schrik(2 – 1 achter en gelukkig was Enrico die wakker werd anders hadden we dat nog achter gestaan), vergat ook nu te gaan voetballen. Het leek wel of ze de sprietjes van het kunstgrasveld aan het tellen waren. Op een paar kansen na wisten we een beetje indruk achter te laten in Dronten. Maar het belangrijkste was dat ze wisten dat ze konden verliezen. Dat hadden ze namelijk nog niet gedaan. Ze hadden alles gewonnen en een keer gelijk gespeeld, het leek wel of het allemaal kwam aanwaaien. NIET dus, er bleek toch geknokt te moeten worden om ergens te komen en dat was het doel van deze wedstrijd. De uitwerking lees je terug in het verslag van de wedstrijd tegen Bant F1. Ga daar maar vast voor zitten…!

Met groet Theo Dragt