Kledinglijn

SV Blokzijl opent een webshop voor al hun leden!

Sinds het seizoen 2013 – 2014 heeft SV Blokzijl een eigen kledinglijn. Vanaf 1 november 2017 kan je nu je eigen kleding bestellen via de webshop.
In deze webshop kun je, met korting, sportartikelen bestellen met of zonder SV Blokzijl logo en je eigen initialen en daarbij sponsor je ook nog eens SV Blokzijl.
Via de website van SV Blokzijl  kun je het aanbod zien en de bestelling plaatsen.

WAT IS DE LEDENSHOP?
De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van sportverenigingen. De shop biedt jou als lid van je club de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen.
De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno, Derbystar en Reece Australia voert, jouw sportvereniging en de sportspeciaalzaak (KLIF 18) waarmee jouw club samenwerkt. De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die jouw club met de kledingleverancier Hummel en de sportzaak heeft.

HOE WERKT DE LEDENSHOP?
Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door jouw club geselecteerd zijn.

Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor je club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als de club en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

Als je vragen of opmerkingen hebt over de Ledenshop, kun je contact opnemen met kledinglijn@svblokzijl.nl